Welkom in de viering!

Hallo vlinders,

We starten dit werkjaar en gaan zo weer een stukje verder op weg naar jullie Eerste Communie!

Ik heb opnieuw een werkblaadje voor jullie klaar gemaakt. Druk het af als boekje en ga er mee aan de slag. Lukt dit niet of heb je graag een afgedrukte versie dan geef je maar een seintje (eerstecommunie.sintjob@gmail.com of 0478/53 20 76).

In het werkblaadje hieronder leren we Jezus een beetje beter kennen. Maar ook ik zou wel eens willen weten wie jullie nu wel zijn! Breng daarom het lege blad van het vriendenboek (dat jij dan zelf hebt ingevuld) mee naar de gezinsviering van 29/10 om 10u30 in de kerk van HMJ. Dit staat zowel in het werkblaadje maar ook apart hieronder zodat je het in 1 stuk kan afdrukken.

We leren ook over de verschillende delen van een eucharistieviering. We hebben er een memory spel van gemaakt dat je thuis kan afdrukken en op wat dikker papier of karton kleven om zo met je mama en papa of broers en zussen te kunnen spelen.

Daarnaast hebben we ook een verzoek voor jullie ouders: op de ouderavond vroegen we jullie even na te denken over een aantal vragen. Indien jullie dat (vrijblijvend!) willen, kunnen jullie hierbij ons die antwoorden doorsturen. We zouden jullie hiervoor dankbaar zijn. Zo blijven we voeling houden met wat echt bij jullie leeft. We hebben de vragen hieronder nog even terug vermeld.

Bij voorbaat dank,

Karen en Hans

Werkblaadje

Leeg blad vriendenboek

Memory

Vragen voor ouders