Welkom in de kerk!

Hallo lieve rupsen!

 

Omdat we de volgende twee jaar op weg naar jullie Eerste Communie vaak in de kerk zullen komen, neem ik jullie graag mee op een kerkzoektocht zodat je meer te weten komt over al wat je zo in een kerk kan tegen komen en wat al deze zaken betekenen.

 

De kerkzoektocht zelf vindt plaats op zaterdag 29 oktober van 10-12u in de kerk van Lochtenberg, van 14-16u in de kerk van de Heilige Man Job. Omdat ik van de gelegenheid gebruik wil maken om met jullie kennis te maken én alles een beetje corona-veilig te doen, werken we met tijdsloten. In de mail die jullie ouders ontvingen staat hoe jullie kunnen aangeven wanneer en waar jij en je gezin kunnen starten. 

In aanloop van de kerkzoektocht is er hieronder het werkblaadje dat je al dient te bekijken vooraf. 

We beginnen met het verhaal over Sarah en Tofke. Je kan het lezen in het werkblaadje of je kan de video bekijken waarin ik het verhaal aan jullie vertel. 

Het laatste blad kan je pas invullen na de kerkzoektocht. Als je dit blad hebt ingevuld, mag je dit terug mailen of sturen naar Karen tegen 15/11.

Het werkblaadje kan je downloaden en dan afdrukken als boekje. Lukt dit niet of heb je graag een afgedrukte versie dan geef je maar een seintje. 

Werkblaadje

Verhaal over Sarah en Tofke